CEO Willem van Baak over Emissievrij bemesten op de GreenTech beurs

proefstation

Afgelopen 30 september was Water Future samen met onze partner Ridder op de GreenTech beurs in Amsterdam. Daarnaast werden verschillende evenementen op deze beurs ook online gehouden, zodat geïnteresseerden van over de hele wereld dit evenement bij konden wonen.

Een van de absolute highlights op GreenTech dit jaar was de lezing van Water Future CEO Willem van Baak, die in het Xpert Theatre sprak over emissievrij bemesten. In het Xpert Theatre komen gedurende GreenTech meerdere experts aan het woord om hun innovatieve ideeën te delen en een sneak preview geven over de tuinbouw van de toekomst.

Willem sprak over het onderwerp ‘Samenwerken voor emissievrije bemesting’ en gaf antwoord op de duurzaamheidsvragen die spelen bij tuinbouw met substraat. Bijvoorbeeld: ” Hoe dring je de uitstoot terug tot praktisch nul om te kunnen voldoen aan het streven van de Nederlandse overheid?”

In de presentatie komen twee veelbelovende technieken aan bod en Willem deelt zijn persoonlijke visie en onderzoeksresultaten van studies uit de praktijk uitgevoerd door Water Future.

Wij stellen Willem van Baak zijn presentatie gratis beschikbaar via deze link, omdat wij vinden dat innovatie niet alleen maar samen gebeurt. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Presentatie over Emissievrij bemesten (122 downloads )

Partners & subsidieprogramma's